- ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
- 1 φλιτζάνα χυμό πορτοκαλιού
- 1 φλιτζάνα καλαμποκέλαιο
- 1 μπέικιν
- 3 με 3 1/2 φλιτζάνες τσαγιού αλεύρι
- ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
- 2 φλιτζάνες μαύρες ελιές
- 3 κουταλιές σούπας λάδι
- Λίγη ρίγανη
- ΕΚΤΕΛΕΣΗ
·
Ζυμώνουμε
όλα μαζί τα υλικά για το φύλλο.
·
Η
ζύμη πρέπει να είναι μαλακή. Την αφήνουμε λίγο να φουσκώσει. Ετοιμάζουμε τη
γέμιση.
·
Βγάζουμε
τα κουκούτσια από τις ελιές και τις αλέθουμε
ελαφρά στο μπλέντερ. Βάζουμε το λάδι με τις ελιές και τη ρίγανη να αχνιστούν. Χωρίζουμε τη ζύμη σε πέντε μέρη.
·
Ανοίγουμε
χοντρό το φύλλο και βάζουμε τη γέμιση σε
όλο το φύλλο. Τυλίγουμε σε ρολό. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με σουσάμι .
·
Ψήνουμε
στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 45 λεπτά περίπου. Όταν κρυώσουν κόβουμε
σε κομμάτια (ροδέλες).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!