ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΝΕΛΑΣ ΜΕ ΛΑΔΙ




ΥΛΙΚΑ

  • 1 φλιτζάνα ελαιόλαδο
  • 1 φλ. ζάχαρη
  • ½ φλ.χυμό  πορτοκαλιού
  • 4 κ.σ. κονιάκ
  • 1 κ.σ.κανέλα
  • 1 κ.γλ.σόδα
  • 1 μπέικιν
  • ½ κιλό αλεύρι



ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη στο μίξερ για 5 λεπτά.
  • Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και τη ρίχνουμε στο μίγμα.
  • Προσθέτουμε την κανέλα και το κονιάκ. Ανακατεύουμε καλά  με τον αυγοδάρτη..
  • Στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
  •  Ζυμώνουμε  σε μαλακή ζύμη.
  • Απλώνουμε σε χοντρό φύλλο και κόβουμε τα μπισκότα με κουπ πατ.
  •  Αραδιάζουμε σε ταψί αραιά επειδή φουσκώνουν.
  •  Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!