ΥΛΙΚΑ
- 1 φλιτζάνα ελαιόλαδο
- 1 φλ. ζάχαρη
- ½ φλ.χυμό πορτοκαλιού
- 4 κ.σ. κονιάκ
- 1 κ.σ.κανέλα
- 1 κ.γλ.σόδα
- 1 μπέικιν
- ½ κιλό αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη στο μίξερ για 5 λεπτά.
- Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό και τη ρίχνουμε στο μίγμα.
- Προσθέτουμε την κανέλα και το κονιάκ. Ανακατεύουμε καλά με τον αυγοδάρτη..
- Στη συνέχεια βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν.
- Ζυμώνουμε σε μαλακή ζύμη.
- Απλώνουμε σε χοντρό φύλλο και κόβουμε τα μπισκότα με κουπ πατ.
- Αραδιάζουμε σε ταψί αραιά επειδή φουσκώνουν.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!