
ΥΛΙΚΑ
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο(250 γρ.)
- ½ κεσεδάκι καλαμποκέλαιο(125 γρ.)
- 125 γρ.βιτάμ λιωμένο
- 1 μπέικιν
- Λίγο αλάτι
- 2 ½ - 3 φλ.περίπου αλεύρι(350 -420 γρ)
- 1 -1 ½ κούπα τυρί
- Λίγο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε τα υλικά και ζυμώνουμε. Η ζύμη τρυπάει εύκολα γι’αυτό είμαστε προσεχτικοί.
- Ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο 1 εκ. και κόβουμε με στρογγυλό κουπ πατ ( μπορεί να χρησιμοποιηθεί το στόμιο κούπας του καφέ).
- Προσθέτουμε το τυρί με το μαύρο πιπέρι και κλείνουμε το τυροπιτάκι σαν μισοφέγγαρο. Πατάμε με τα δάχτυλα για να μη φύγει το τυρί.
- Τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
- Ψήνουμε για 35-40 λεπτά στους 180 βαθμούς στη μέση του φούρνου. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!