ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΟΥ



ΥΛΙΚΑ
  •         1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο(250 γρ.)
  •          ½ κεσεδάκι καλαμποκέλαιο(125 γρ.)
  •          125 γρ.βιτάμ λιωμένο
  •          1 μπέικιν
  •          Λίγο αλάτι
  •          2 ½ - 3 φλ.περίπου αλεύρι(350 -420 γρ)
  •          1 -1 ½ κούπα τυρί
  •          Λίγο μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  •          Ανακατεύουμε τα υλικά και ζυμώνουμε. Η ζύμη τρυπάει εύκολα γι’αυτό είμαστε προσεχτικοί.
  •          Ανοίγουμε με τον πλάστη σε φύλλο  1 εκ. και κόβουμε με στρογγυλό κουπ πατ ( μπορεί να χρησιμοποιηθεί το στόμιο κούπας του καφέ).
  •          Προσθέτουμε το τυρί με το μαύρο πιπέρι και κλείνουμε το τυροπιτάκι σαν μισοφέγγαρο. Πατάμε με τα δάχτυλα για να μη φύγει το τυρί.
  •        Τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
  •          Ψήνουμε για 35-40 λεπτά στους 180 βαθμούς στη μέση του φούρνου.                                                         ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!