ΤΥΡΟΛΙΧΟΥΔΙΕΣ






ΥΛΙΚΑ
·         1 κεσεδάκι γιαούρτι πρόβειο
·         ½ κεσεδάκι καλαμποκέλαιο
·         125 γρ.βιτάμ λιωμένο
·         1 μπέικιν
·         2 ½ - 3 φλ.περίπου αλεύρι
·         1 κούπα τυρί φέτα
·         1 κούπα κεφαλοτύρι
·         Λίγο μαύρο πιπέρι
·         Λίγο μαύρο σουσάμι
·         Λίγο άσπρο σουσάμι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • ·         Ανακατεύουμε τα υλικά όλα μαζί και ζυμώνουμε με τα χέρια.
  • ·         Η ζύμη ξεκολλάει από τα χέρια.
  • ·         Πλάθουμε μακρόστενα ή στρογγυλά τα μπατόν σαλέ.
  • ·         Τοποθετούμε σε λαδόκολλα.
  • ·          Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις.
  • ·         Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς στη μέση του φούρνου.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!